Siirry sisältöön

Referenssit

Olemme työskennelleet toimintamme aikana yli 80 asiakkaan kanssa, ja alla on esimerkkejä muutamista tyypillisimmistä heidän kanssaan toteuttamistamme viestinnän hankkeista. Jos haluat kuulla lisää projekteistamme, ota yhteyttä!

Viestinnän vetäjänä MacGregorissa 

Asiantuntijamme on toiminut kahteen otteeseen väliaikaisena viestintäjohtajana MacGregorissa, joka on Cargoteciin kuuluva vastuullisen merilastin ja kuormankäsittelyn globaali toimija. Hän on vetänyt viiden viestijän tiimiä ja vastannut työyhteisö-, media- ja markkinointiviestinnän kokonaisuudesta.

Lue lisää

Työyhteisöviestintää strategiasta ja arvoista

Autoimme suuren suomalaisen pörssiyrityksen konserniviestintätiimiä päivitetyn strategian sisällöntuotannossa. Tehtäviimme kuuluivat esitysmateriaalien laatiminen ja pääviestien tiivistäminen sekä strategiaan liittyvien intranet-artikkelien kirjoittaminen haastattelujen pohjalta. Osana strategiaa päivitettiin myös yrityksen arvot.

Lue lisää

Intranet-opas Fiskars Groupin uuteen pääkonttoriin muuttajille

Sivuston tavoitteena oli tutustuttaa henkilöstö toimistoon ja uusiin toimintatapoihin, kertoa uusista ratkaisuista ja palveluista sekä antaa tietoa toimiston lähiympäristöstä. Teimme sivujen layoutit ja kuvitimme ne alkuvaiheessa kuvituskuvilla, jotta sivuston testaajilla oli mahdollisuus arvioida myös kokonaisuutta. 

Lue lisää

Työyhteisöviestinnän uudistamista IT-yritykselle

Yritys tarvitsi voimakkaan kasvun myötä selkeän suunnitelman ja käytännöt työyhteisöviestintäänsä. Selkeytimme eri viestintäkanavien roolit, uudistimme sisällöntuotannon käytäntöjä ja laajensimme sisällöntuottajien piiriä. Erityispanostus tehtiin strategiaviestintään, jonka tavoitteeksi asetettiin pitkäkestoisuus ja säännöllisyys.

Lue lisää

Strategia osaksi arjen työtä Helkama Bicassa

Yritys oli uudistanut strategiaansa ja halusi viestiä sen kulmakivistä ja tulevaisuuden suuntaviivoista henkilöstölle Suomessa ja ulkomailla. Autoimme johtoa laajan strategiamateriaalin tiivistämisessä ja pääviestien kiteyttämisessä helposti ymmärrettävään ja työyhteisöviestinnän tarpeisiin vastaavaan muotoon. Työn tuloksena syntyi strategiatarinaa tukeva selkeä ja visuaalinen esitys suomeksi ja englanniksi.

Lue lisää

Yritysoston ja integraation viestijänä MacGregorissa

MacGregor valmisteli historiansa suurinta yritysostoa. Integraation suunnitteluun ja toteutukseen tarvittiin vahva panostus, jotta firmat todella sulautuisivat yhteen, ja viestintä nähtiin tässä tärkeänä osatekijänä. Asiantuntijamme pääsi mukaan monialaiseen integraatiotiimiin ja hoiti viestintää yrityskaupan julkistamisesta fuusion toteutumiseen ja integraation alkuvaiheisiin.

Lue lisää

Asiantuntijana Tietoevryn työyhteisöviestinnän hankkeissa

Konsulttimme on ollut yli seitsemän vuoden aikana mukana liiketoimintayksiköiden sekä yhtiötasoisen sisäisen viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa, mukaan lukien pääkonttorin muuttoprojektin viestintä sekä Ruotsissa toteutetun IT-projektin viestintätuki.

Lue lisää

Työyhteisön sitouttamista yhteiselle muutosmatkalle

Apuamme kaivattiin Telia Inmics-Nebulan uuden strategian pääviestien kiteyttämiseen ja esitysmateriaalin tuottamiseen. Oli tärkeää sanoittaa johdonmukainen strategiatarina tukemaan henkilöstön sitouttamista yhteiselle muutosmatkalle. Strategiaviestinnän työkalupakkiin päätettiin sisällyttää myös perinteinen henkilöstölehti. Vastasimme lehden toimituksesta ja tuotannon koordinoinnista.

Lue lisää

Foodduck – mukana innovaation kasvussa

Olemme olleet kotimaisen innovaation, FOODDUCK-leviteannostelijan viestintätukena Foodduck Oy:n toiminnan alusta lähtien. Tuotamme Foodduckille artikkeleita, tiedotteita ja muita sisältöjä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä tuemme yritystä viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lue lisää

Leo’s Leikkimaan vauhdissa mukana

Olemme olleet Pohjoismaiden suurimman ja suosituimman sisäleikkipuistoketjun Suomen Leikkimaiden viestinnässä mukana vuodesta 2016. Käännämme ja räätälöimme paikalliselle markkinalle sopivaksi yhtiön asiakaskirjeet, some-kampanjat ja -viestit sekä osan verkkosivuteksteistä ja vastaamme Leo’sin asiakkaiden yhteydenottoihin Facebookissa.

Lue lisää

Finnfoto ry:n tunnettuuden kasvattamista mediatyöllä

Olemme tehneet Finnfoton kanssa yhteistyötä mediaviestinnässä usean vuoden ajan ja kirkastaneet järjestön tarinaa aktiivisena valokuvauksen puolesta toimijana. Lisäksi olemme tehneet Finnfoton verkkosivuille artikkeleita ja järjestäneet mediakoulutusta järjestön avainhenkilöille.

Lue lisää

Työ- ja elinkeinoministeriölle selkeitä sisältöjä

Olemme tuottaneet työ- ja elinkeinoministeriölle esitysmateriaalia, infografiikkaa, artikkeleita sekä kokonaisia julkaisuja. Editoimme sisällön ja koordinoimme graafisen ilmeen Yhteistyötä ja työnjakoa -julkaisussa, joka summaa terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategian tiekartan. Koostimme hallitusohjelmaan sisältyvästä innovatiivisten julkisten hankintojen tavoitteista ja toimenpiteistä esityksen.

Lue lisää

Sisällöntuotantoa Työturvallisuuskeskukselle

Olemme tuottaneet TTK:lle erilaisia sisältöjä pitkään, ja toimintakertomuksen laatimisessa olemme olleet mukana jo kuudesti. Lisäksi olemme tuottaneet työturvallisuusoppaat mm. hiihtokeskusten ja golfkeskusten työntekijöille.

Lue lisää

Insinööritoimisto W. Zennerin oppaana sosiaalisessa mediassa

Yritys päätti aloittaa viestinnän sosiaalisessa mediassa, koska se halusi kasvattaa näkyvyyttään, tavoittaa uusia työtekijöitä ja kertoa potentiaalisille asiakkaille yrityksen osaamisesta. Perustimme yritykselle some-kanavat, koulutimme avainhenkilöt sosiaalisen median tavoitteista ja käytännöistä sekä loimme julkaisukalenterin säännöllisen viestinnän tueksi.

Lue lisää

IoT Paja tutuksi case-jutuilla  

IoT Paja on voittoa tavoittelematon säätiö, joka vastikkeetta tukee yrityksiä tuoreiden IoT-teknologiaan pohjautuvien ideoiden saattamisessa toimiviksi tuotteiksi. Olemme työskennelleet IoT Pajan kanssa sen perustamisesta alkaen vuodesta 2017 ja keskitymme nyt asiakkaiden tuotekehityspolkua kuvaaviin case-juttuihin.

Lue lisää

Viestinnän tukena rahoitusalan organisaatiossa

Konsulttimme toimi vuoden ajan rahoitusalan organisaatiossa viestintäpäällikön käsiparina auttamassa päivittäisessä viestinnässä. Hänen tehtäviinsä kuuluivat viestintäsuunnitelmien laatiminen, juttujen kirjoittaminen, editoiminen ja kääntäminen, sisäisten ja ulkoisten verkkosivujen päivittäminen sekä järjestelmämuutoksista viestiminen. Erillisprojektina hän hoiti hackathon-tapahtuman viestinnän.

Lue lisää