Siirry sisältöön

Työyhteisön sitouttamista yhteiselle muutosmatkalle

Yhteistyömme Telia Inmics-Nebulan kanssa alkoi yrityksen tarpeesta strategiaviestinnän tuelle.

Strategian uudistamisprosessi oli valmistumassa, ja apuamme kaivattiin uuden strategian pääviestien kiteyttämiseen ja esitysmateriaalin tuottamiseen. Myös visiota ja missiota oli päivitetty, joten oli tärkeää sanoittaa johdonmukainen strategiatarina tukemaan henkilöstön sitouttamista yhteiselle muutosmatkalle.

Strategiaviestinnän työkalupakkiin päätettiin sisällyttää myös perinteinen henkilöstölehti. Vastasimme lehden toimituksesta ja tuotannon koordinoinnista, mukaan lukien juttujen editointi ja kirjoittaminen. Aikataulu oli tiukka, mutta hyvällä yhteistyöllä pääsimme onnistuneesti maaliin.

”Yhteistyö Pajan ammattilaisten kanssa sujui hienosti. Tiukasta aikataulusta huolimatta hommat hoidettiin maaliin aivan mahtavalla asenteella ja ammattitaidolla.

Mira Saranpää, Senior Manager, strategia- ja työyhteisöviestintä, Telia Inmics-Nebula

Kysy lisää:

Johanna Nykänen

Viestintäkonsultti

+358 50 307 7411


Strategia osaksi arjen työtä Helkama Bicassa

Yritys oli uudistanut strategiaansa ja halusi viestiä sen kulmakivistä ja tulevaisuuden suuntaviivoista henkilöstölle Suomessa ja ulkomailla. Autoimme johtoa laajan strategiamateriaalin tiivistämisessä ja pääviestien kiteyttämisessä helposti ymmärrettävään ja työyhteisöviestinnän tarpeisiin vastaavaan muotoon. Työn tuloksena syntyi strategiatarinaa tukeva selkeä ja visuaalinen esitys suomeksi ja englanniksi.

Lue lisää