Siirry sisältöön

Palvelut

Olemme erikoistuneet työyhteisöviestintään. Suunnittelemme, toteutamme itsenäisesti tai  tiiminne kanssa päivittäistä työyhteisöviestintää, muutosviestintää ja strategiaviestintää. Pohdimme kanssanne kanavavalintoja sekä tuotamme monipuolisia sisältöjä niihin. Meillä on myös pitkä kokemus globaalista mediaviestinnästä kohdemedioiden valinnasta suhteiden rakentamiseen ja tiedotteista tapahtumiin. Meiltä saat apua myös arjen kriiseihin ja valmennusta median kanssa työskentelyyn.

Jos kaipaat asiantuntevaa ja reipasta yhteistyökumppania, ota yhteyttä!

Mediaviestintä

Mediakenttä muuttuu jatkuvasti, mediatalojen toimituksissa tekeminen keskittyy entistä enemmän ja kaikki ovat kiireisiä. Mediatyötä kannattaa siis tehdä yhä kohdennetummin. Taustamme on teknologia-alalla, joten tunnemme alan mediat, toimittajat ja bloggaajat.

Lue lisää

Sisällöt

Kilpailu ihmisten huomiosta käy yhä kovemmaksi. Yrityksen sisältöjen onkin oltava kiinnostavia ja ajatuksia herättäviä verkkosivuilla, somekanavilla, intrassa, sisäisillä keskustelukanavilla, videoilla ja podcasteissa.

Lue lisää

Viestintä palveluna

Jos viestintätiimistä puuttuu tekijä tai projektilta viestijä, meiltä löytyy apua nopeasti. Asiantuntijamme voi työskennellä tiimissänne koko- tai osa-aikaisesti niin kauan kuin tarvitsette. Olemme tukeneet liiketoimintayksiköitä ja projekteja sekä vetäneet viestintätiimejä määräaikaisissa toimeksiannoissa.

Lue lisää

Strategiaviestintä

Nopeasti muuttuvassa maailmassa on yhä tärkeämpää, että strategiaviestintä on säännöllistä, ympäri vuoden jatkuvaa ja kaikki henkilöstöryhmät osallistavaa. Luomme kanssanne strategiaviestinnän suunnitelman, johon kootaan sen toteuttamisen keskeiset elementit.

Lue lisää

Muutosviestintä

Henkilöstön sitouttaminen muutokseen on onnistumisen perusta. On hyvä päästä mukaan jo suunnitteluvaiheessa, mutta pystymme hyppäämään myös liikkuvaan junaan. On tärkeää, että selkeä muutosviestintä jatkuu säännöllisenä ja sen onnistumista seurataan jatkuvasti.

Lue lisää

Työyhteisöviestintä

Suunnittelemme ja toteutamme yhteisöllisten työtapojen ja työkalujen käyttöönottoa, tuemme johdon aktivoinnissa ja henkilöstön osallistamisessa sekä viestimme yrityksen strategiasta, tuotteista, palveluista ja ihmisistä eri kanavissa.

Lue lisää