Siirry sisältöön

Viestinnän tukena rahoitusalan organisaatiossa

Konsulttimme toimi vuoden ajan rahoitusalan organisaatiossa viestintäpäällikön käsiparina auttamassa päivittäisessä viestinnässä.

Hänen tehtäviinsä kuuluivat viestintäsuunnitelmien laatiminen, juttujen kirjoittaminen, editoiminen ja kääntäminen, sisäisten ja ulkoisten verkkosivujen päivittäminen sekä järjestelmämuutoksista viestiminen.

Erillisprojektina hän hoiti hackathontapahtuman viestinnän, johon kuului aikataulutuksen suunnittelu, viestintämateriaalien laatiminen, markkinointimateriaalien koordinointi sekä ulkoisten ja sisäisten artikkelien kirjoittaminen.

Organisaation viestintäpäällikkö pystyi keskittymään johdon tukemiseen, kun konsulttimme vastasi päivittäisviestinnän pyörittämisestä.   

"Työyhteisöviestinnässä on paljon samaa eri organisaatioissa, mutta jokaisella on myös ominaispiirteensä. Tässä asiakkuudessa oman lisämausteensa toi toimijan erityislaatuinen rooli ja monimutkaisista aiheista viestiminen ymmärrettävästi.

Kirsi Kausamo

Kysy lisää:

Kirsi Kausamo

Viestintäkonsultti

+358 400 402 461


Viestinnän vetäjänä MacGregorissa 

Asiantuntijamme on toiminut kahteen otteeseen väliaikaisena viestintäjohtajana MacGregorissa, joka on Cargoteciin kuuluva vastuullisen merilastin ja kuormankäsittelyn globaali toimija. Hän on vetänyt viiden viestijän tiimiä ja vastannut työyhteisö-, media- ja markkinointiviestinnän kokonaisuudesta.

Lue lisää