Siirry sisältöön

Insinööritoimisto W. Zennerin oppaana sosiaalisessa mediassa

Insinööritoimisto W. Zenner päätti aloittaa viestinnän sosiaalisessa mediassa, koska yritys halusi kasvattaa näkyvyyttään, tavoittaa uusia työtekijöitä ja kertoa potentiaalisille asiakkaille yrityksen osaamisesta.

Perustimme yritykselle some-kanavat, koulutimme avainhenkilöt sosiaalisen median tavoitteista ja käytännöistä sekä loimme julkaisukalenterin säännöllisen viestinnän tueksi.

Ajan kuluessa LinkedIn on valikoitunut Zennerin pääkanavaksi, koska siellä tavoitetaan potentiaaliset asiakkaat ja sen työntekijät parhaiten.

”Myös meidänlaisen yrityksen tulisi hyödyntää somen tarjoamia mahdollisuuksia. Koska päivätyömme pitää meidät kiireisenä ja kanaviin on saatava uutta sisältöä säännöllisesti, tarvitsemme avuksemme kumppanin. Paja on kanssamme pohtimassa ja ehdottamassa nostoihin ajankohtaisia aiheita, aikatauluttamassa päivityksiä ja tuottamassa sisältöä. Myös me olemme oppineet koppaamaan lennosta kuvia ja kirjoittamaan päivityksiä omasta arjestamme

Laila Zenner, toimitusjohtaja, Insinööritoimisto W. Zenner Oy

Kysy lisää:

Eijariitta Huovinen

Viestintäkonsultti

+358 45 607 9231


Työ- ja elinkeinoministeriölle selkeitä sisältöjä

Olemme tuottaneet työ- ja elinkeinoministeriölle esitysmateriaalia, infografiikkaa, artikkeleita sekä kokonaisia julkaisuja. Editoimme sisällön ja koordinoimme graafisen ilmeen Yhteistyötä ja työnjakoa -julkaisussa, joka summaa terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategian tiekartan. Koostimme hallitusohjelmaan sisältyvästä innovatiivisten julkisten hankintojen tavoitteista ja toimenpiteistä esityksen.

Lue lisää

Sisällöntuotantoa Työturvallisuuskeskukselle

Olemme tuottaneet TTK:lle erilaisia sisältöjä pitkään, ja toimintakertomuksen laatimisessa olemme olleet mukana jo kuudesti. Lisäksi olemme tuottaneet työturvallisuusoppaat mm. hiihtokeskusten ja golfkeskusten työntekijöille.

Lue lisää