Siirry sisältöön

Foodduck – mukana innovaation kasvussa

Olemme olleet kotimaisen innovaation, FOODDUCK-leviteannostelijan viestintätukena Foodduck Oy:n toiminnan alusta lähtien.

Tutustuimme Foodduckin tiimiin tuotekehityksen ollessa loppusuoralla. Vastasimme tuotejulkistuksen mediasuunnittelusta ja materiaaleista. Uusi keksintö oli esillä useissa valtakunnallisissa medioissa, ja yhtiö sai vauhtia myynninaloitukseen.

Olemme jatkaneet yhteistyötä tuottamalla artikkeleita, tiedotteita ja muita sisältöjä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä tukeneet yritystä viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Yhteistyö Pajan kanssa on aina ollut mutkatonta ja olemme saaneet ammattimaista näkökulmaa viestintään sekä pikaista palvelua myös silloin, kun sitä on nopeasti tarvittu!

Timo Sorsavirta, toimitusjohtaja, Foodduck Oy

Kysy lisää:


Leo’s Leikkimaan vauhdissa mukana

Olemme olleet Pohjoismaiden suurimman ja suosituimman sisäleikkipuistoketjun Suomen Leikkimaiden viestinnässä mukana vuodesta 2016. Käännämme ja räätälöimme paikalliselle markkinalle sopivaksi yhtiön asiakaskirjeet, some-kampanjat ja -viestit sekä osan verkkosivuteksteistä ja vastaamme Leo’sin asiakkaiden yhteydenottoihin Facebookissa.

Lue lisää

Finnfoto ry:n tunnettuuden kasvattamista mediatyöllä

Olemme tehneet Finnfoton kanssa yhteistyötä mediaviestinnässä usean vuoden ajan ja kirkastaneet järjestön tarinaa aktiivisena valokuvauksen puolesta toimijana. Lisäksi olemme tehneet Finnfoton verkkosivuille artikkeleita ja järjestäneet mediakoulutusta järjestön avainhenkilöille.

Lue lisää