Siirry sisältöön

Viestinnän vetäjänä MacGregorissa 

Konsulttimme on toiminut kahteen otteeseen väliaikaisena viestintäjohtajana MacGregorissa, joka on Cargoteciin kuuluva vastuullisen merilastin ja kuormankäsittelyn globaali toimija. Hän on vetänyt viiden viestijän tiimiä ja vastannut työyhteisö-, media- ja markkinointiviestinnän kokonaisuudesta.  

Molemmilla kerroilla konsulttimme on solahtanut MacGregorin organisaatioon kuin kala veteen ja saanut yhteistyön nopeasti käyntiin avainalueista vastaavien johtajien ja asiantuntijoiden kanssa. Tässä on auttanut monipuolinen kokemus erilaisista viestinnän vastuutehtävistä, esihenkilötyöstä sekä mutkaton suhtautuminen uusiin hommiin hyppäämiseen.

"On helppo toimia kokeneen ammattilaisen kanssa. Kirsi on vastannut viestinnästä muun muassa monissa vaativissa muutoshankkeissa, ja hänen harkintakykyynsä ja osaamiseensa on voinut aina luottaa.

Mika Selänne, henkilöstöjohtaja, MacGregor Finland Oy

Kysy lisää:


Viestinnän tukena rahoitusalan organisaatiossa

Konsulttimme toimi vuoden ajan rahoitusalan organisaatiossa viestintäpäällikön käsiparina auttamassa päivittäisessä viestinnässä. Hänen tehtäviinsä kuuluivat viestintäsuunnitelmien laatiminen, juttujen kirjoittaminen, editoiminen ja kääntäminen, sisäisten ja ulkoisten verkkosivujen päivittäminen sekä järjestelmämuutoksista viestiminen. Erillisprojektina hän hoiti hackathon-tapahtuman viestinnän.

Lue lisää