Siirry sisältöön

Leo’s Leikkimaan vauhdissa mukana

Pohjoismaiden suurin ja suosituin sisäleikkipuistoketju Leo’s Leikkimaa aloitti toimintansa Suomessa loppuvuodesta 2016. Me Pajassa olemme olleet Suomen Leikkimaiden viestinnässä mukana heti alusta alkaen.

Teemme lähes päivittäin tiivistä yhteistyötä Leo’s Leikkimaiden Ruotsissa olevan viestintä- ja markkinointitiimin kanssa. Vastaamme leikkimaiden asiakkaiden yhteydenottoihin Facebookissa ja Instagramissa. Käännämme ja räätälöimme paikalliselle markkinalle sopivaksi yhtiön some-viestit ja -kampanjat, asiakaskirjeet sekä osan verkkosivuteksteistä.

Uusien leikkimaiden avautuessa olemme vastanneet medianäkyyvydestä kotimaassa: tuottaneet tiedotteet, pitchanneet uutiset ja pitäneet yhteyttä avainmedioihin.  

Paja on ollut meille luotettava kumppani ja arvostamme Paja-tiimin kykyä tuottaa suomenkielisiä materiaaleja nopeasti kiireisimmissäkin aikatauluissa. Arvostamme myös heidän asiantuntemustaan, joka on auttanut meitä ymmärtämään paremmin Suomessa toimivaa markkinointi- ja mediaviestintää.

Anders Forssten, Kehitysjohtaja, Leos Lekland

Kysy lisää:

Eijariitta Huovinen

Viestintäkonsultti

+358 45 607 9231


Foodduck – mukana innovaation kasvussa

Olemme olleet kotimaisen innovaation, FOODDUCK-leviteannostelijan viestintätukena Foodduck Oy:n toiminnan alusta lähtien. Tuotamme Foodduckille artikkeleita, tiedotteita ja muita sisältöjä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä tuemme yritystä viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lue lisää

Finnfoto ry:n tunnettuuden kasvattamista mediatyöllä

Olemme tehneet Finnfoton kanssa yhteistyötä mediaviestinnässä usean vuoden ajan ja kirkastaneet järjestön tarinaa aktiivisena valokuvauksen puolesta toimijana. Lisäksi olemme tehneet Finnfoton verkkosivuille artikkeleita ja järjestäneet mediakoulutusta järjestön avainhenkilöille.

Lue lisää