Siirry sisältöön

Asiantuntijana Tietoevryn työyhteisöviestinnän hankkeissa

Konsulttimme on ollut mukana kansainvälisen teknologiayrityksen Tietoevryn (aiemmin Tieto) työyhteisöviestinnän hankkeissa yli seitsemän vuoden aikana. Hänen tehtäviinsä on kuulunut liiketoimintayksiköiden sekä yhtiötasoisen sisäisen viestinnän suunnittelua ja toteutusta, mukaan lukien pääkonttorin muuttoprojektin viestintä sekä Ruotsissa toteutetun IT-projektin viestintätuki.

Pitkäaikaista yhteistyötä viestinnän eri osa-alueilla

Konsulttimme on tukenut viimeisimpänä, vuosien 2021 – 2023 aikana viestintätiimin jäsenenä Tietoevryn konsernitason ja useiden liiketoiminta-alueiden viestintää mm. projektikohtaisilla viestintäsuunnitelmilla, kirjoittamalla sisäisiä uutisia ja blogeja, editoimalla ja kääntämällä materiaaleja, suunnittelemalla ja tuottamalla sisältöjä intranetiin, osallistumalla yhtiön ulkoisen vastuuraportin tuottamiseen sekä järjestämällä ja moderoimalla eri tyyppisiä ja kokoisia online-kokouksia (Teams, Teams Live).

Kirsissä yhdistyy hienolla tavalla vankka kokemus ja motivaatio uutta kohtaan, niin projekteja kuin työkaluja. Kirsi lähestyy asiakokonaisuuksia rakentavasti ja luovii kokemuksensa pohjilta sujuvasti erilaisissa tilanteissa. Samoin luontevasti ja tehokkaasti Kirsi tarttuu eri tyyppisiin viestinnän tehtäviin, oli kyse sitten projektikokonaisuudesta tai vaikkapa yksittäisen intrasivun rakenteen ja tekstityksen toteutuksesta. Kirsi viestii sujuvasti niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksi, mistä on ollut meidän toimintaympäristössämme iso apu.

Jonna Peltola, Head of Corporate Communications, Tietoevry

Työyhteisöviestintää strategiasta ja arvoista

Autoimme suuren suomalaisen pörssiyrityksen konserniviestintätiimiä päivitetyn strategian sisällöntuotannossa. Tehtäviimme kuuluivat esitysmateriaalien laatiminen ja pääviestien tiivistäminen sekä strategiaan liittyvien intranet-artikkelien kirjoittaminen haastattelujen pohjalta. Osana strategiaa päivitettiin myös yrityksen arvot.

Lue lisää

Työyhteisöviestinnän uudistamista IT-yritykselle

Yritys tarvitsi voimakkaan kasvun myötä selkeän suunnitelman ja käytännöt työyhteisöviestintäänsä. Selkeytimme eri viestintäkanavien roolit, uudistimme sisällöntuotannon käytäntöjä ja laajensimme sisällöntuottajien piiriä. Erityispanostus tehtiin strategiaviestintään, jonka tavoitteeksi asetettiin pitkäkestoisuus ja säännöllisyys.

Lue lisää