Siirry sisältöön

Strategia osaksi arjen työtä Helkama Bicassa

Yrityksen strategian sanoittaminen selkeästi ja ymmärrettävästi on olennaista, kun strategiaa viedään käytäntöön ja osaksi arjen työtä.

Helkama Bica on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut laiva- ja telecom-kaapelien valmistamiseen ja markkinointiin. Yritys oli uudistanut strategiaansa ja halusi viestiä sen kulmakivistä ja tulevaisuuden suuntaviivoista henkilöstölle Suomessa ja ulkomailla.  

Autoimme Helkama Bican johtoa laajan strategiamateriaalin tiivistämisessä ja pääviestien kiteyttämisessä helposti ymmärrettävään ja työyhteisöviestinnän tarpeisiin vastaavaan muotoon. Toiveena oli myös materiaalin joustavuus, jotta esitystä pystyi räätälöimään eri henkilöstöryhmien tarpeisiin. Työn tuloksena syntyi strategiatarinaa tukeva selkeä ja visuaalinen esitys suomeksi ja englanniksi.  

”Strategian kiteyttäminen henkilöstölle arjen kielellä on ollut tärkeää, jotta onnistumme kertomaan uudistumisen tarpeista riittävän selkeästi. Olemme pystyneet hyödyntämään Pajan kanssa työstettyä materiaalia monessa yhteydessä. Yhteistyön Pajan kanssa sujui mainiosti ja ammattilaisina he pystyivät nopeasti ymmärtämään tarpeemme.

Mikko Mattila, toimitusjohtaja, Helkama Bica

Kysy lisää:

Johanna Nykänen

Viestintäkonsultti

+358 50 307 7411


Työyhteisön sitouttamista yhteiselle muutosmatkalle

Apuamme kaivattiin Telia Inmics-Nebulan uuden strategian pääviestien kiteyttämiseen ja esitysmateriaalin tuottamiseen. Oli tärkeää sanoittaa johdonmukainen strategiatarina tukemaan henkilöstön sitouttamista yhteiselle muutosmatkalle. Strategiaviestinnän työkalupakkiin päätettiin sisällyttää myös perinteinen henkilöstölehti. Vastasimme lehden toimituksesta ja tuotannon koordinoinnista.

Lue lisää