Siirry sisältöön

Finnfoto ry:n tunnettuuden kasvattamista mediatyöllä

Finnfoto – Suomen Valokuvajärjestöt ry – on valokuva-alan keskusjärjestö, jonka tehtävänä on edistää koko valokuva-alan ja sen tekijöiden tunnettuutta ja toimintaa. 

Olemme Pajassa tehneet Finnfoton kanssa yhteistyötä mediaviestinnässä usean vuoden ajan ja kirkastaneet Finnfoton tarinaa aktiivisena valokuvauksen puolesta toimijana.

Yhteistyöhömme kuuluvat erilaiset media-aktiviteetit, kuten lehdistötiedotteet ja niiden pitchaus kohdemedioille. Lisäksi olemme tehneet Finnfoton verkkosivuille  artikkeleita ja järjestäneet mediakoulutusta järjestön avainhenkilöille.

Yhteistyö Pajan kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja samalla olemme Finnfotossa saaneet arvokasta oppia ja apua siihen, miten kertoa selkeästi ja kiinnostavasti toiminnastamme. Ymmärrämme entistä paremmin, miten media toimii ja millaisia haasteita niillä on nykypäivänä. Olemme onnistuneet saamaan näkyvyyttä meille tärkeille projekteille, kuten jakamillemme Finnfoto ry:n palkinnoille. Samalla olemme nostaneet profiiliamme alamme asiantuntijana muun muassa tekijänoikeuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Mikko Säteri, toiminnanjohtaja, Finnfoto ry

Kysy lisää:

Eijariitta Huovinen

Viestintäkonsultti

+358 45 607 9231


Foodduck – mukana innovaation kasvussa

Olemme olleet kotimaisen innovaation, FOODDUCK-leviteannostelijan viestintätukena Foodduck Oy:n toiminnan alusta lähtien. Tuotamme Foodduckille artikkeleita, tiedotteita ja muita sisältöjä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä tuemme yritystä viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lue lisää

Leo’s Leikkimaan vauhdissa mukana

Olemme olleet Pohjoismaiden suurimman ja suosituimman sisäleikkipuistoketjun Suomen Leikkimaiden viestinnässä mukana vuodesta 2016. Käännämme ja räätälöimme paikalliselle markkinalle sopivaksi yhtiön asiakaskirjeet, some-kampanjat ja -viestit sekä osan verkkosivuteksteistä ja vastaamme Leo’sin asiakkaiden yhteydenottoihin Facebookissa.

Lue lisää