Siirry sisältöön

Työyhteisöviestintää strategiasta ja arvoista

Autoimme suuren suomalaisen pörssiyrityksen konserniviestintätiimiä päivitetyn strategian sisällöntuotannossa.

Tehtäviimme kuuluivat esitysmateriaalien laatiminen ja pääviestien tiivistäminen sekä strategiaan liittyvien intranet-artikkelien kirjoittaminen haastattelujen pohjalta. 

Osana strategiaa päivitettiin myös yrityksen arvot. Laadimme sisäisten työryhmien työstämien luonnosten pohjalta ehdotuksen uusista arvoista ja niiden laajemmasta merkityksestä pääviestien avulla.

Tuimme tiimiä strategiaviestinnän sisäisen lanseerauksen suunnittelussa niin henkilöstölle kuin esihenkilöille suunnatuin toimenpitein. Tuotimme myös sisältöjä viestintään ja sparrasimme monissa ajankohtaisissa projekteissa.

Yhteinen sävel löytyi nopeasti. Luottamus, avoimuus ja jatkuva yhteydenpito osana tiimiä takasivat saumattoman yhteistyön ja onnistuneen lopputuloksen kaikissa tehtävissä. Jaettujen työkalujen avulla kanssakäyminen ja tiedonkulku oli helppoa.

Johanna Nykänen

Kysy lisää:

Johanna Nykänen

Viestintäkonsultti

+358 50 307 7411


Työyhteisöviestinnän uudistamista IT-yritykselle

Yritys tarvitsi voimakkaan kasvun myötä selkeän suunnitelman ja käytännöt työyhteisöviestintäänsä. Selkeytimme eri viestintäkanavien roolit, uudistimme sisällöntuotannon käytäntöjä ja laajensimme sisällöntuottajien piiriä. Erityispanostus tehtiin strategiaviestintään, jonka tavoitteeksi asetettiin pitkäkestoisuus ja säännöllisyys.

Lue lisää

Asiantuntijana Tietoevryn työyhteisöviestinnän hankkeissa

Konsulttimme on ollut yli seitsemän vuoden aikana mukana liiketoimintayksiköiden sekä yhtiötasoisen sisäisen viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa, mukaan lukien pääkonttorin muuttoprojektin viestintä sekä Ruotsissa toteutetun IT-projektin viestintätuki.

Lue lisää