Siirry sisältöön

Työ- ja elinkeinoministeriölle selkeitä sisältöjä

Olemme tuottaneet työ- ja elinkeinoministeriölle esitysmateriaalia, infografiikkaa, artikkeleita sekä kokonaisia julkaisuja heidän yritystoimintansa kehittämiseen tähtääviin hankkeisiinsa.

Editoimme muun muassa sisällön ja koordinoimme graafisen ilmeen Yhteistyötä ja työnjakoa -julkaisussa, joka summaa terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategian tiekartan. Koostimme hallitusohjelmaan sisältyvästä innovatiivisten julkisten hankintojen tavoitteista ja toimenpiteistä esityksen. Sen kohderyhmänä olivat EU-virkamiehet ja hallituksen edustajat, joille kerrottiin kehityksestä ja onnistumisista vuosina 2008-2022.

Kysy lisää:


Sisällöntuotantoa Työturvallisuuskeskukselle

Olemme tuottaneet TTK:lle erilaisia sisältöjä pitkään, ja toimintakertomuksen laatimisessa olemme olleet mukana jo kuudesti. Lisäksi olemme tuottaneet työturvallisuusoppaat mm. hiihtokeskusten ja golfkeskusten työntekijöille.

Lue lisää

Insinööritoimisto W. Zennerin oppaana sosiaalisessa mediassa

Yritys päätti aloittaa viestinnän sosiaalisessa mediassa, koska se halusi kasvattaa näkyvyyttään, tavoittaa uusia työtekijöitä ja kertoa potentiaalisille asiakkaille yrityksen osaamisesta. Perustimme yritykselle some-kanavat, koulutimme avainhenkilöt sosiaalisen median tavoitteista ja käytännöistä sekä loimme julkaisukalenterin säännöllisen viestinnän tueksi.

Lue lisää