Siirry sisältöön

Intranet-opas Fiskars Groupin uuteen pääkonttoriin muuttajille

Fiskars Group oli muuttamassa uuteen pääkonttoriin alkuvuodesta 2022, ja yhtiö halusi henkilöstöä varten muuttajan oppaan Sharepoint-intranetiin, jota käytetään myös mobiililaitteilla. Sivuston tavoitteena oli tutustuttaa henkilöstö toimistoon ja uusiin toimintatapoihin, kertoa uusista ratkaisuista ja palveluista sekä antaa tietoa toimiston lähiympäristöstä. Toimisto oli vasta rakennusvaiheessa, joten työskentelimme suunnitelmien ja havainnekuvien pohjalta. 

Koska Fiskars Group uudisti muuton yhteydessä myös työskentelytapojaan, muuttajan opas kattoi laajan kirjon aiheita. Toiminnallisuudessa oli keskeistä verkkosivujen sisällön ja rakenteen suunnittelu siten, että henkilöstö voisi mahdollisimman helposti löytää kaipaamansa tiedot. Teimme sivujen layoutit ja kuvitimme ne alkuvaiheessa kuvituskuvilla, jotta sivuston testaajilla oli mahdollisuus arvioida myös kokonaisuutta. Läheisessä yhteistyössä Fiskars Groupin muuttotiimin kanssa hioimme oppaasta onnistuneen kokonaisuuden uuteen taloon muuttajien tueksi.

Muutto on yritykselle ja sen henkilöstölle merkittävä muutos, ja sen viestintään on panostettava. Yksi tapa tehdä tulevaa kotipesää tutuksi kaikille on tuottaa muuttajan opas, verkkoon ja mobiililaitteisiin. Oppaassa kerrotaan uuden toimiston rakenteen ja palvelujen lisäksi usein muuton käynnistämien toimintatapojen muutoksesta. Sisältöön on tiivistettävä tärkeimmät asiat helposti haettavaan muotoon ja sivuston on oltava houkuttelevan näköinen.

Kirsi Kausamo

Kysy lisää:

Kirsi Kausamo

Viestintäkonsultti

+358 400 402 461


Yritysoston ja integraation viestijänä MacGregorissa

MacGregor valmisteli historiansa suurinta yritysostoa. Integraation suunnitteluun ja toteutukseen tarvittiin vahva panostus, jotta firmat todella sulautuisivat yhteen, ja viestintä nähtiin tässä tärkeänä osatekijänä. Asiantuntijamme pääsi mukaan monialaiseen integraatiotiimiin ja hoiti viestintää yrityskaupan julkistamisesta fuusion toteutumiseen ja integraation alkuvaiheisiin.

Lue lisää