Siirry sisältöön

IoT Paja tutuksi case-jutuilla  

IoT Paja on voittoa tavoittelematon säätiö, joka vastikkeetta tukee yrityksiä tuoreiden, IoT-teknologiaan pohjautuvien ideoiden saattamisessa toimiviksi tuotteiksi. Vuoden 2023 alussa säätiöllä oli noin 350 asiakasyritystä.

Olemme työskennelleet IoT Pajan kanssa sen perustamisesta alkaen vuodesta 2017, jolloin yhteistyön päätavoitteena oli säätiön toiminnan esittely median kautta.

Nyt keskitymme IoT Pajan asiakkaiden tuotekehityspolkua kuvaaviin case-juttuihin. Uusien innovaatioiden esittelyn lisäksi kerromme, miten IoT Pajan kokeneiden asiantuntijoiden kanssa sparrailu kehittää alkuperäistä ideaa ja kuinka korkealuokkaisessa laboratoriossa työskentely nopeuttaa innovaation kaupallistamista.

Asiakastarinamme ovat olleet merkittävä tekijä tunnettuutemme kasvattajana. Pajan sisällöntuottajat pääsevät nopeasti teknologisesti vaikeidenkin ideoiden ytimeen ja kertovat uusista innovaatioista ja niiden kehityksestä – onnistumisista ja haasteista – sekä yrityksistä kiinnostavasti. Lisäksi olemme saaneet ammattitaitoista mainontaan ja kommunikointiin liittyvää tukea.

Matti Hellgren, toimitusjohtaja, IoT Paja Säätiö

Kysy lisää:


Työ- ja elinkeinoministeriölle selkeitä sisältöjä

Olemme tuottaneet työ- ja elinkeinoministeriölle esitysmateriaalia, infografiikkaa, artikkeleita sekä kokonaisia julkaisuja. Editoimme sisällön ja koordinoimme graafisen ilmeen Yhteistyötä ja työnjakoa -julkaisussa, joka summaa terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategian tiekartan. Koostimme hallitusohjelmaan sisältyvästä innovatiivisten julkisten hankintojen tavoitteista ja toimenpiteistä esityksen.

Lue lisää

Sisällöntuotantoa Työturvallisuuskeskukselle

Olemme tuottaneet TTK:lle erilaisia sisältöjä pitkään, ja toimintakertomuksen laatimisessa olemme olleet mukana jo kuudesti. Lisäksi olemme tuottaneet työturvallisuusoppaat mm. hiihtokeskusten ja golfkeskusten työntekijöille.

Lue lisää