Siirry sisältöön

Muutosviestintä

Olemme kokeneita muutosviestijöitä ja tiedämme, että henkilöstön sitouttaminen muutokseen on onnistumisen perusta – olipa kyseessä strategian päivitys, organisaatiomuutos, muutosneuvottelut, työtapojen muutos, toimitilojen muutto tai yrityskauppa.

Muutoksen julkistus on alkuvihellys varsinaiselle muutostyölle. On tärkeää, että selkeä muutosviestintä jatkuu säännöllisenä ja sen onnistumista seurataan jatkuvasti.

Tulemme muutokseen mukaan mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, mutta pystymme hyppäämään myös liikkuvaan junaan.


Intranet-opas Fiskars Groupin uuteen pääkonttoriin muuttajille

Sivuston tavoitteena oli tutustuttaa henkilöstö toimistoon ja uusiin toimintatapoihin, kertoa uusista ratkaisuista ja palveluista sekä antaa tietoa toimiston lähiympäristöstä. Teimme sivujen layoutit ja kuvitimme ne alkuvaiheessa kuvituskuvilla, jotta sivuston testaajilla oli mahdollisuus arvioida myös kokonaisuutta. 

Lue lisää

Yritysoston ja integraation viestijänä MacGregorissa

MacGregor valmisteli historiansa suurinta yritysostoa. Integraation suunnitteluun ja toteutukseen tarvittiin vahva panostus, jotta firmat todella sulautuisivat yhteen, ja viestintä nähtiin tässä tärkeänä osatekijänä. Asiantuntijamme pääsi mukaan monialaiseen integraatiotiimiin ja hoiti viestintää yrityskaupan julkistamisesta fuusion toteutumiseen ja integraation alkuvaiheisiin.

Lue lisää