Siirry sisältöön

Sisällöt

Kilpailu ihmisten huomiosta käy yhä kovemmaksi. Yrityksen sisältöjen onkin oltava kiinnostavia ja ajatuksia herättäviä verkkosivuilla, somekanavilla, intrassa, sisäisillä keskustelukanavilla, videoilla ja podcasteissa.

Pohdimme kanssanne, millaisilla sisällöillä ja missä kanavissa yrityksen viesti pääsisi parhaiten esiin, rakennamme sisältösuunnitelman ja toteutamme sen. Olemme napakoita kirjoittajia – suomeksi ja englanniksi. Verkostossamme on myös mainioita kuvittajia, kuvaajia ja infograafikoita.


Työ- ja elinkeinoministeriölle selkeitä sisältöjä

Olemme tuottaneet työ- ja elinkeinoministeriölle esitysmateriaalia, infografiikkaa, artikkeleita sekä kokonaisia julkaisuja. Editoimme sisällön ja koordinoimme graafisen ilmeen Yhteistyötä ja työnjakoa -julkaisussa, joka summaa terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategian tiekartan. Koostimme hallitusohjelmaan sisältyvästä innovatiivisten julkisten hankintojen tavoitteista ja toimenpiteistä esityksen.

Lue lisää

Sisällöntuotantoa Työturvallisuuskeskukselle

Olemme tuottaneet TTK:lle erilaisia sisältöjä pitkään, ja toimintakertomuksen laatimisessa olemme olleet mukana jo kuudesti. Lisäksi olemme tuottaneet työturvallisuusoppaat mm. hiihtokeskusten ja golfkeskusten työntekijöille.

Lue lisää