Siirry sisältöön

Mediaviestintä

Mediakenttä muuttuu jatkuvasti, mediatalojen toimituksissa tekeminen keskittyy entistä enemmän ja kaikki ovat kiireisiä. Mediatyötä kannattaa siis tehdä yhä kohdennetummin. Taustamme on teknologia-alalla, joten tunnemme alan mediat, toimittajat ja bloggaajat.

Autamme yrityksiä miettimään, miten kertoa oma tarinansa ja minkä medioiden kautta ne tavoittavat kohdeyleisönsä. Kartoitamme myös, millä keinoilla medioita kannattaa lähestyä – esimerkiksi juttuideoiden tarjoamisella, taustakeskusteluilla, tiedotteilla vai kutsulla mediatilaisuuteen.  

Kysy lisää:


Foodduck – mukana innovaation kasvussa

Olemme olleet kotimaisen innovaation, FOODDUCK-leviteannostelijan viestintätukena Foodduck Oy:n toiminnan alusta lähtien. Tuotamme Foodduckille artikkeleita, tiedotteita ja muita sisältöjä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä tuemme yritystä viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lue lisää

Leo’s Leikkimaan vauhdissa mukana

Olemme olleet Pohjoismaiden suurimman ja suosituimman sisäleikkipuistoketjun Suomen Leikkimaiden viestinnässä mukana vuodesta 2016. Käännämme ja räätälöimme paikalliselle markkinalle sopivaksi yhtiön asiakaskirjeet, some-kampanjat ja -viestit sekä osan verkkosivuteksteistä ja vastaamme Leo’sin asiakkaiden yhteydenottoihin Facebookissa.

Lue lisää