Siirry sisältöön

Viestintä palveluna

Jos viestintätiimistä puuttuu tekijä tai projektilta viestijä, meiltä löytyy apua nopeasti. Asiantuntijamme voi työskennellä tiimissänne koko- tai osa-aikaisesti niin kauan kuin tarvitsette. Olemme tukeneet liiketoimintayksiköitä ja projekteja sekä vetäneet viestintätiimejä määräaikaisissa toimeksiannoissa.

Tartumme hommiin riuskasti, hoidamme ne pätevästi ja sujahdamme työyhteisöön nopeasti. Parasta saamaamme palautetta ovat asiakkaidemme ihmettelyt siitä, miten konsulttimme voi tuntua aivan yrityksen omalta työntekijältä.


Viestinnän vetäjänä MacGregorissa 

Asiantuntijamme on toiminut kahteen otteeseen väliaikaisena viestintäjohtajana MacGregorissa, joka on Cargoteciin kuuluva vastuullisen merilastin ja kuormankäsittelyn globaali toimija. Hän on vetänyt viiden viestijän tiimiä ja vastannut työyhteisö-, media- ja markkinointiviestinnän kokonaisuudesta.

Lue lisää

Viestinnän tukena rahoitusalan organisaatiossa

Konsulttimme toimi vuoden ajan rahoitusalan organisaatiossa viestintäpäällikön käsiparina auttamassa päivittäisessä viestinnässä. Hänen tehtäviinsä kuuluivat viestintäsuunnitelmien laatiminen, juttujen kirjoittaminen, editoiminen ja kääntäminen, sisäisten ja ulkoisten verkkosivujen päivittäminen sekä järjestelmämuutoksista viestiminen. Erillisprojektina hän hoiti hackathon-tapahtuman viestinnän.

Lue lisää