Siirry sisältöön

Kirsi Varkemaa

Olen monissa liemissä keitetty viestinnän ammattilainen ja toinen Pajan perustajista ja partnereista. 15 vuotta suuryrityksen erilaisissa viestintätehtävissä ja vuosikymmen muutosviestintää, sisällöntuotantoa ja mediasuhteita konsulttina ovat kasvattaneet minulle monipuolisen työkalupakin.

Muutos- ja työyhteisönviestintä ovat lähellä sydäntäni, samoin kirjoittaminen ja editointi. Pajassa erityisalaani ovat erilaiset ”tuuraukset” eli olen toiminut väliaikaisena viestintäjohtajana sekä viestintä- ja integraatiotiimien jäsenenä asiakasyrityksissä. Näissä tilanteissa heittäydyn täysillä mukaan asiakasyrityksen toimintaan.  

Työn ulkopuolella vietän aikaan perheeni kanssa, laulan kuorossa, neulon villapaitoja, luen monenlaisia kirjoja, hiihdän kelin salliessa murtsikkaa ja tilaisuuden tullen nautin reissuista kivoihin paikkoihin.


Viestinnän vetäjänä MacGregorissa 

Asiantuntijamme on toiminut kahteen otteeseen väliaikaisena viestintäjohtajana MacGregorissa, joka on Cargoteciin kuuluva vastuullisen merilastin ja kuormankäsittelyn globaali toimija. Hän on vetänyt viiden viestijän tiimiä ja vastannut työyhteisö-, media- ja markkinointiviestinnän kokonaisuudesta.

Lue lisää

Työyhteisöviestintää strategiasta ja arvoista

Autoimme suuren suomalaisen pörssiyrityksen konserniviestintätiimiä päivitetyn strategian sisällöntuotannossa. Tehtäviimme kuuluivat esitysmateriaalien laatiminen ja pääviestien tiivistäminen sekä strategiaan liittyvien intranet-artikkelien kirjoittaminen haastattelujen pohjalta. Osana strategiaa päivitettiin myös yrityksen arvot.

Lue lisää