Siirry sisältöön

Marianne Holmlund

Olen toinen Pajan omistajista ja partnereista ja saanut viestinnän oppini kahdessa globaalissa teknologia-alan yrityksessä. Viihdyn ihmisten parissa – erilaiset kohtaamiset antavat energiaa ja sytykettä työhön. 

Innostun päästessäni uuden äärelle, ja olen tehnyt viestintää monelta eri kantilta. Olen rakentanut kansainvälisiä ja kotimaisia lehdistösuhteita, tehnyt tuoteviestintää tapahtumineen, tuottanut sisältöjä eri kanaviin, kehittänyt viestinnän organisointia ja suunnittelua, perehtynyt talousviestintään sekä sparrannut ja valmentanut johtoa viestinnästä. 

Rentoudun ystävien ja suvun parissa, kirjojen ja telkkarin ääressä, kotona ja kesämökillä Kemiönsaaressa. Lempihuoneeni on keittiö – uusi resepti, mikä mahdollisuus! PT:näni toimii parivuotias walesinspringerspanieli Hessu, jonka kanssa arki on aina seikkailu. 


Viestinnän vetäjänä MacGregorissa 

Asiantuntijamme on toiminut kahteen otteeseen väliaikaisena viestintäjohtajana MacGregorissa, joka on Cargoteciin kuuluva vastuullisen merilastin ja kuormankäsittelyn globaali toimija. Hän on vetänyt viiden viestijän tiimiä ja vastannut työyhteisö-, media- ja markkinointiviestinnän kokonaisuudesta.

Lue lisää

Työyhteisöviestintää strategiasta ja arvoista

Autoimme suuren suomalaisen pörssiyrityksen konserniviestintätiimiä päivitetyn strategian sisällöntuotannossa. Tehtäviimme kuuluivat esitysmateriaalien laatiminen ja pääviestien tiivistäminen sekä strategiaan liittyvien intranet-artikkelien kirjoittaminen haastattelujen pohjalta. Osana strategiaa päivitettiin myös yrityksen arvot.

Lue lisää