Siirry sisältöön

Kirsi Kausamo

Minulla on pitkäaikainen ja vankka kokemus globaalin suuryrityksen talous- ja vastuullisuusraportoinnista sekä verkko- ja työyhteisöviestinnästä. Pajassa olen työskennellyt suurimman osan yli vuoden kestäneissä projekteissa asiakasyritysten viestintätiimien jäsenenä. Olen saanut hyvää palautetta nopeasta asioihin perehtymisestä ja yhteistyökyvykkyydestä erilaisten tiimien kanssa.

Erityisosaamistani ovat intranetin suunnittelu ja kehittäminen sekä monien työkalujen kuten SharePointin, Dream Brokerin, Adobe AEM:n ja Workivan hallinta. Kirjoittamisen lisäksi pidän tekstien kääntämisestä ja editoimisesta suomeksi ja englanniksi, ja nämä sujuvat minulta hyvin myös ruotsiksi.

Lasten jo aikuistuttua vapaa-aikaani kuuluu englanninkielisten kirjojen lukeminen, liikunta ja kulttuuririennot. Olen aina ollut kiinnostunut kielistä, ja viimeisimpänä olen opiskellut yli kymmennen vuotta nykykreikkaa. 


Viestinnän vetäjänä MacGregorissa 

Asiantuntijamme on toiminut kahteen otteeseen väliaikaisena viestintäjohtajana MacGregorissa, joka on Cargoteciin kuuluva vastuullisen merilastin ja kuormankäsittelyn globaali toimija. Hän on vetänyt viiden viestijän tiimiä ja vastannut työyhteisö-, media- ja markkinointiviestinnän kokonaisuudesta.

Lue lisää

Työyhteisöviestintää strategiasta ja arvoista

Autoimme suuren suomalaisen pörssiyrityksen konserniviestintätiimiä päivitetyn strategian sisällöntuotannossa. Tehtäviimme kuuluivat esitysmateriaalien laatiminen ja pääviestien tiivistäminen sekä strategiaan liittyvien intranet-artikkelien kirjoittaminen haastattelujen pohjalta. Osana strategiaa päivitettiin myös yrityksen arvot.

Lue lisää