Siirry sisältöön

Johanna Nykänen

Olen viestinnän kokenut konkari, jonka sydän sykkii erityisesti strategia-, muutos- ja työyhteisöviestinnälle. Pääosan työurastani olen työskennellyt suurissa monikansallisissa yrityksissä Suomessa ja ulkomailla, ja vastuualueisiini on kuulunut monipuolinen kirjo sekä viestinnän että markkinointiviestinnän vastuullisia tehtäviä.

Olen vastannut mm. työyhteisöviestinnän kehittämisestä, strategian viemisestä käytäntöön viestinnän keinoin sekä muutoshankkeiden viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Projektinjohtamiskokemusta olen saanut esimerkiksi sosiaalisen intranetin ja suunnittelusta ja lanseerauksesta. Minulla on kokemusta myös yrityskulttuurin ja brändien kehittämisestä, monikanavaisesta sisällöntuotannosta, asiakaslehtien ja julkaisujen sisällöntuotannosta ja julkaisuprosesseista sekä talous-, pörssi- ja vastuullisuusviestinnästä.

Työn vastapainona rentoudun mökki- ja pihapuuhissa, ulkoilen, luen ja katson dekkareita, kokkailen ja pidän hauskaa perheen, koiran ja ystävien kanssa. 


Viestinnän vetäjänä MacGregorissa 

Asiantuntijamme on toiminut kahteen otteeseen väliaikaisena viestintäjohtajana MacGregorissa, joka on Cargoteciin kuuluva vastuullisen merilastin ja kuormankäsittelyn globaali toimija. Hän on vetänyt viiden viestijän tiimiä ja vastannut työyhteisö-, media- ja markkinointiviestinnän kokonaisuudesta.

Lue lisää

Työyhteisöviestintää strategiasta ja arvoista

Autoimme suuren suomalaisen pörssiyrityksen konserniviestintätiimiä päivitetyn strategian sisällöntuotannossa. Tehtäviimme kuuluivat esitysmateriaalien laatiminen ja pääviestien tiivistäminen sekä strategiaan liittyvien intranet-artikkelien kirjoittaminen haastattelujen pohjalta. Osana strategiaa päivitettiin myös yrityksen arvot.

Lue lisää