Siirry sisältöön

Eijariitta Huovinen

Olen media- ja muutosviestinnän tekijä ja sparraaja ja olen ollut mukana Pajan tiimissä vuodesta 2017 alkaen. Minulle on kertynyt laaja kokemus viestinnästä niin isoissa kansainvälisissä kuin pienemmissäkin yrityksissä, joissa olen keskittynyt mediasuhteisiin ja muutosviestintään, erityisesti viestien rakentamiseen.

Minulla on hyvä uutisnokka eli pystyn poimimaan aiheet vaikkapa toimittajia tai muuta asiakkaan yleisöä kiinnostaviin aiheisiin ja tuomaan ne napakasti esille. En myöskään kaihda vaikeita aiheita. Työ- ja yhteisöviestinviestinnässä olen kerryttänyt kokemusta esimerkiksi muutos-, strategia- ja henkilöstöviestinnässä.   

Vapaa-ajallani elän vuodenaikojen mukaan. Kevään tullen lähden maalle, kerään ja kokkaan kesän ja syksyn tullen säilön satoa. Talven koittaessa keskityn arkiliikuntaan ja tarinoihin: luen dekkareita ja katson sarjoja ja elokuvia. 


Viestinnän vetäjänä MacGregorissa 

Asiantuntijamme on toiminut kahteen otteeseen väliaikaisena viestintäjohtajana MacGregorissa, joka on Cargoteciin kuuluva vastuullisen merilastin ja kuormankäsittelyn globaali toimija. Hän on vetänyt viiden viestijän tiimiä ja vastannut työyhteisö-, media- ja markkinointiviestinnän kokonaisuudesta.

Lue lisää

Työyhteisöviestintää strategiasta ja arvoista

Autoimme suuren suomalaisen pörssiyrityksen konserniviestintätiimiä päivitetyn strategian sisällöntuotannossa. Tehtäviimme kuuluivat esitysmateriaalien laatiminen ja pääviestien tiivistäminen sekä strategiaan liittyvien intranet-artikkelien kirjoittaminen haastattelujen pohjalta. Osana strategiaa päivitettiin myös yrityksen arvot.

Lue lisää